Els metges compten amb el compromís de la construcció del CUAP a Tarragona

Una de les reclamacions que exigeixen des de fa anys els metges tarragonins podria tirar endavant. Sembla que existeix el compromís per part de les administracions per fer realitat el CUAP (Centre d’Urgències d’Atenció Primària) a la ciutat de Tarragona.

Foto: Salut
PUBLICITAT

Un CUAP és un centre sanitari on se solucionen urgències de prioritat baixa, fet que permet descongestionar les urgències hospitalàries. Es tracta d’una instal·lació amb la qual compten altres municipis del territori com Salou, Reus o Cambrils, però no hi és a Tarragona, fet que implica un volum de treball molt superior pels hospitals de la ciutat. Ara, i fins i tot havent passat ja per l’aprovació en una moció al plenari municipal, els metges tenen el compromís. Ho assegura Sergi Boada, president del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona.

Com explica Boada el lloc on es contuiria no està encara definit, però explica que algunes de les opcions podrien ser la zona del mateix Hospital Joan XXIII o, d’altra banda, la zona del Serrallo, territori en creixement i on serviria per donar suport directe al CAP Jaume I.

PUBLICITAT