Els millors equips del món de bàsquet 3×3 es donaran cita a Tarragona

Els millors equips de bàsquet 3×3 del món es donaran cita a Tarragona en la primera parada a Espanya de la Super Liga Pro 3×3 FIBA, un dels torneigs de més rellevància en aquest esport i on participaran 12 equips d’arreu del món.

PUBLICITAT

Aquesta lliga organitzada per la FIBA arriba per primer cop a Espanya amb l’objectiu de promocionar el 3×3 a l’estat espanyol mostrant els millors equips del circuit FIBA 3×3, i ho fa en tres parades, Tarragona, Sant Feliu i Badalona. L’equip guanyador de cadascuna de les parades rebrà un premi en metàl·lic de 20.000 USD i una invitació per a participar en un dels FIBA 3×3 World Challenger. L’exjugador del CBT i participant  en el torneig amb l’equip 3×3 Barcelona Club Bàsquet Sant Feliuenc, Jaume Zanca, explica la importància d’un esdeveniment com aquest: 

El torneig es celebrarà els dies 22 i 23 de març al Palau d’Esports de Tarragona i a més de 3 equips espanyols hi participaran equips del Brasil, Japó, Estat Units, Sèrbia, Àustria i Suècia entre d’altres. Es tracta d’una oportunitat única pels tarragonins de gaudir d’una modalitat de bàsquet en creixement i que dia a dia guanya més adeptes.

PUBLICITAT