Els Mossos custodien els Jutjats per la presència del detingut a Salou

Els Mossos d’Esquadra han desplegat al llarg de tot el matí d’aquest dissabte un ampli dispositiu al voltant dels Jutjats de Tarragona. Es tracta del Palau de Justícia ubicat a l’Avinguda President Lluís Companys de la ciutat. Un dispositiu que s’ha produït per la presència del detingut al tiroteig mortal de Salou d’aquest passat dimecres, que ha passat aquest dissabte a mans del jutge, que ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per al detingut.

PUBLICITAT

El desplegament ha estat intens, amb agents ARRO amb armes llargues, a més de protecció balística, i amb el suport aeri d’un helicòpter que ha sobrevolat la zona al llarg de tot el matí. El detingut ha estat traslladat aquest mateix dissabte des de la comissaria de Campclar fins als calabossos dels Jutjats, ja escortat per estrictes mesures de seguretat. Tot, provocat per la perillositat dels fets i dels delictes que se li imputen al detingut – dos delictes d’assassinat-. A més, també com a prevenció per part del cos policial davant possibles represàlies dels autors dels fets i presumptes còmplices del detingut.

De fet, els Mossos continuen buscant a la resta de sospitosos per l’assassinat a trets al mig del carrer que va tenir lloc poc abans de les onze de la nit d’aquest dimecres a Salou, a la zona de la plaça de les Palmeres, al Cap Salou. Com a mínim, serien dos implicats més. Els presumptes autors del crim van fugir a bord d’un automòbil amb matrícula francesa que la policia va interceptar a les 23:10h de la nit a l’àrea de servei del Mèdol, a l’AP-7. Els Mossos van detenir l’home de 24 anys, que seria de nacionalitat estrangera, i segueixen buscant la resta. Dins del cotxe s’haurien trobat diverses armes, i no es descarta que l’assumpte estigui relacionat amb el tràfic de drogues.

PUBLICITAT