Els Xiquets de Tarragona, amfitrions, guanyen el XIX Torneig Intercasteller a l’Anella

Els Xiquets de Tarragona han guanyat la XIX edició del Torneig Intercasteller de Futbol Sala. Una edició celebrada a Tarragona i organitzada per la mateixa colla, amfitriona. Els matalassers s’han imposat als Capgrossos de Mataró (3-2) a la final celebrada aquest diumenge. La Colla Vella dels Xiquets de Valls, un dels grans favorits i campions en les darreres tres edicions, s’ha quedat a semifinals caient davant dels tarragonins. Els altres semifinalistes han estat els Saballuts de Sabadell.

Foto: @TorneigXdT
PUBLICITAT

L’Anella Mediterrània ha estat el punt neuràlgic de la competició al llarg de tot aquest cap de setmana. L’edició, que s’ha pogut celebrar després de tres anys d’ajornaments a causa de la pandèmia, ha comptat amb la participació de 48 colles castelleres d’arreu de Catalunya i una afluència d’unes 1.600 persones. En total, s’han celebrat 160 partits en vuit pistes de joc repartides entre l’Anella i el Col·legi els Àngels.

El torneig ha comptat també amb uns 150 voluntaris i amb la col·laboració del Nàstic Genuine, que ha acompanyat als dos finalistes aquest diumenge. L’esport ha estat el protagonista, però l’ambient de les aficions acompanyants ha estat fantàstic. La música i l’animació han estat presents al llarg del cap de setmana, incloent-hi la festa de dissabte a la nit amb La Prole Band, Lo Puto Cat i Dj Ceba. L’esdeveniment s’ha tancat amb un dinar de germanor després de la gran final.

PUBLICITAT