Elvira Vidal, la número 2 de Jordi Sendra

Elvira Vidal, actual consellera de Parc i Jardins, Capacitat Diverses i Contractació de l’Ajuntament de Tarragona, serà la número 2 a la llista de Jordi Sendra, alcaldable de Junts per Catalunya a Tarragona.

PUBLICITAT

A Elvira la seguiran Pep Manresa, empresari i empenedor tarragoní, com número 3, Enric Batista, caporal dels Mossos d’Esquadra i fundador del col·lectiu gitano de la Part Alta, com a número 4 i Belén Riola, professora de comerç i màrqueting de l’Institut Vidal i Barraquer com a número 5.

Aquests són els primers noms d’una llista que segons Senda “és per guanyar les eleccions”. Vidal era la gran incògnita i la sorpresa amb la que ha estat jugant el partit, i s’ha mostrat molt contenta d’emprendre aquest repte i amb molta energia per seguir treballant per la cituat amb el projecte de Junts per Catalunya, però això sí, com a independent.

Sendra ha anunciat que en els propers dies desvetllarà la resta de noms de la llista i ha manifestat que “Junts per Catalunya donarà la campanada a Tarragona”.


PUBLICITAT