En marxa les obres per guanyar 200 places d’aparcament a l’antiga A7 al camp del Nàstic

A primera hora del matí d’aquest dimecres s’han iniciat els treballs d’arranjament i explanació de la zona de l’antic traçat de l’A7 i que actualment s’utilitza, principalment, com a aparcament els dies de partit del Nàstic al Nou Estadi. Els treballs han de permetre incrementar en unes 200 places la capacitat actual.

Foto: Marc Colilla
PUBLICITAT

Tot plegat coincidint amb el partit que es jugarà aquest diumenge al Nou Estadi, entre Nàstic i Ceuta, corresponent a la tornada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens a la segona divisió. El conseller de Territori de l’Ajuntament de Tarragona, Nacho García, ha explicat que aposten per aquesta ampliació “davant la forta afluència que es preveu al Nou Estadi” aquest cap de setmana.

Els treballs consisteixen en la reparació dels sots i rases i les tasques de desbrossada, que s’allargaran fins divendres. El dissabte i el diumenge es podrà fer ús de l’aparcament amb normalitat. A partir de la setmana que ve s’iniciaran els treballs d’ampliació cap al nord, fins arribar al límit amb talús de la A7.

Per tal de facilitar els treballs, l’Ajuntament de Tarragona ha prohibit l’aparcament a la zona, des de l’alçada del carrer Narcís Oller, des d’aquest matí de dimecres i mentre durin les tasques.

PUBLICITAT