ERC aposta per la creació de nous aparcaments dissuasius a la ciutat

ERC aposta per continuar amb la creació de nous aparcaments dissuasius en diverses zones de Tarragona. Aquest divendres presentarà una moció al ple ordinari del consistori defensant aquesta proposta, així com demanant, de nou, que quedin sense efecte les zones d’aparcament regulat pintades de verd i blau a Joan XXIII, Parc Francolí, Florenci Vives i Tarragona 2.

PUBLICITAT

Des d’ERC consideren que pintar aquestes zones ha sigut “una mala decisió” que “ha afectat negativament bona part de la ciutadania” i demana al govern socialista que “la reverteixi”. A més, sol·liciten que s’aturi la creació de possibles noves zones regulades a l’Arrabassada i al barri dels Músics. I demanen que qualsevol futura creació de noves zones regulades passi per l’aprovació del plenari.

Com a mesura pal·liativa des d’ERC aposten per continuar amb la política de nous aparcaments dissuasius. Xavi Puig, conseller del grup, ho ha deixat clar.

Puig ha detallat que des d’ERC consideren que tres haurien de ser prioritaris actualment: un a Icomar (antic Garden), un altre a la carretera de Valls (pel cantó nord) i un altre a Llevant.

D’altra banda, ERC presentarà també aquest divendres una segona moció perquè l’Ajuntament s’encarregui de reservar espais per a persones amb mobilitat reduïda a les rues, cercaviles i cavalcades que se celebrin al llarg de l’any a Tarragona. La tercera serà per demanar l’alto al foc a Gaza.

PUBLICITAT