ERC creu que s’ha avançat poc en els pressupostos i insta l’equip de govern a seguir les línies acordades

Després de la primera trobada de seguiment dels pressupostos d’aquest 2024, aprovats a finals del darrer any, ERC creu que “s’ha avançat poc en aquests sis mesos”. Insten l’equip de govern a desencallar les partides en relació amb els centres cívics, el pla d’accessibilitat, la urbanització del vial del polígon Francolí i el local social dels Xiquets de Tarragona.

PUBLICITAT

El grup republicà posa altres temes sobre la taula amb els quals s’estan fent petits avenços, per exemple la redacció del projecte de peatonalització Unió-Prim-Apodaca, que pretén convertir aquesta zona en un eix de vianants, amb grans voreres i la remodelació de la plaça Prim. També han vist progrés en la compra d’habitatge social, però han demanat que no depengui en una quarta part de la venda de patrimoni com en legislatures passades del PSC. També insisteixen que no només cal comprar, sinó apostar pel lloguer d’ús social i arreu de la ciutat per tal de no estigmatitzar els barris de la Part Baixa o Ponent.

La consellera Maria Roig és conscient que aquests pressupostos s’havien de tirar endavant per fer avançar la ciutat i perquè alhora duien molts projectes del mandat anterior.

El republicà Xavier Puig, assegura que l’equip de govern ha pres nota de tot i que seguirà treballant per complir els pressupostos a termini.

PUBLICITAT