Es desallotja un edifici i es retiren els cotxes atrapats per l’aiguat

La mobilitat ciutadana es restableix poc a poc i la ciutat va recuperant el seu aspecte habitual. Continua activada l’alerta Inuncat per pluges i, de moment, encara estan tancats al trànsit diversos accessos com el de la Platja de l’Arrabassada, el Càmping Les Palmeres i el Passatge del Sol, en aquest cas per desprendiment de part de la calçada, segons ha informat Protecció Civil.

Visita a les zones afectades pels aiguats
L'escola d'El Miracle va patir un esfondrament
PUBLICITAT

Durant el matí s’ha treballat en la retirada de vehicles que aquest divendres han quedat atrapats per l’aiguat que va caure, més 100 litres per metre quadrat.

D’altra banda, desallotjen l’edifici que hi ha davant l’Escola del Miracle que ahir va patir l’esfondrament d’una paret. S’ha demanat als veïns i veïnes de les 8 vivendes del bloc que marxin a casa de familiars. Des de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona s’havia previst un pla B per si alguns dels veïns havien de passar la nit a un hotel.

Recordem també que ahir van quedar suspesos tots els actes de Santa Tecla i que la Diada Castellera se celebra avui a les 12 del migdia (una hora abans del previst). Finalment les 4 colles de la ciutat han consensuat reduir la diada castellera de la Mercè a una ronda i tot seguit donar pas als Pilars caminant ja que és un dels actes més característics de la Festa Major.

PUBLICITAT