Es presenten les cinc incorporacions d’hivern al Nàstic

Ahir es van presentar les noves incorporacions del Nàstic de Tarragona, les 5 cares noves del mes de gener que busquen un revulsiu per allunyar els granes de la zona de descens i per fer pujar l’equip de posicions, fins i tot amb l’objectiu de poder participar-hi en la Copa del Rei de 2021. 

PUBLICITAT

La primera de les incorporacions va ser la de Javi Ribelles, el migcampista procedent de l’Unionistas va arribar a Tarragona amb un contracte d’any i mig, però lesionant-se al seu primer entrenament, la qual cosa li deixarà fora del camp gairebé tot el que queda de temporada. 

Fran Miranda va ser la moneda de canvi per Bruno Perone amb l’Hércules d’Alacant. El jugador ja s’ha estrenat a l’equip i ha explicat que el Nàstic no hauria d’estar en la posició en la que es troba actualment. 

Fran Miranda, jugador del Nàstic de Tarragona

L’arribada de Fran Carbia va ser la més aclamada. El fill pròdig de la ciutat va tornar al Nàstic en qualitat de cedit per part del Ibiza, tot i que el president del Nàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, ja avisa que lluitaran fort per ell a final de temporada per mantenir-lo.

Josep Maria Andreu, president del Nàstic de Tarragona

El jugador tarragoní ha expressat la seva felicitat màxima per tornar a casa. 

Fran Carbia, jugador del Nàstic de Tarragona

Les incorporacions de Fausto Tienza i de Jesús Rueda van reforçar al Nàstic a les darreres hores del mercat d’hivern. Un mercat mogut a Tarragona que ha tret al conjunt grana de les posicions de descens i que no coneix la derrota en lliga en aquest any 2020.

PUBLICITAT