Es recupera la normalitat a la circulació de trens entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders

La circulació de trens entre Tarragona i Torredembarra, arribant fins a Sant Vicenç de Calders (El Vendrell), ha recuperat la normalitat aquest dimecres després de quedar totalment interrompuda durant més de dues hores el vespre d’aquest dimarts. Una incidència en la senyalització va afectar les línies R14, R15, R16, R17, RT1 i RT2. En aquesta zona es va produir un nou robatori, en aquest cas de cable de fibra òptica, que sumat a un incendi al quadre elèctric van obligar a aturar diversos trens.

PUBLICITAT

Renfe va habilitar un pla de transport alternatiu per carretera entre Sant Vicenç de Calders i Tarragona per garantir la mobilitat dels viatgers. Poc abans de les 21h del vespre els tècnics d’ADIF van aconseguir poder recuperar la circulació, però amb limitacions que feien que els trens circulessin amb reducció de la seva capacitat operativa. Per aquest motiu es va mantenir el servei alternatiu per carretera.

Després d’haver solucionat definitivament l’avaria, aquest matí de dimecres s’ha pogut recuperar la normalitat en totes les línies amb pas per aquesta zona.

PUBLICITAT