Estabilitzat l’incendi forestal de Gandesa

Els Bombers han donat per estabilitzat sobre dos quarts de set de la tarda l’incendi que crema des d’aquest migdia a la serra de Pàndols i Cavalls, a la Gandesa. Es tracta d’un massís amb molta massa forestal i de difícil accés. Cal destacar, però, que malgrat cremava una zona sensible, la gestió forestal duta a terme els darrers anys ha evitat un incendi de majors magnituds.

Foto: Bombers
PUBLICITAT

L’avís del foc s’ha rebut a les 13:04h, i s’ubica a la zona entre el Coll del Torner i Santa Magdalena, a tocar del Monument a la Pau. Han cremat poc més de dues hectàrees, segons ha confirmat el cos de Bombers, que també ha anunciat que fins a 5 dotacions es quedaran a la zona al llarg d’aquesta nit.

Els Bombers treballen, també, en un incendi de vegetació forestal a l’Aleixar, al Baix Camp. L’avís s’ha rebut a un quart de sis de la tarda. El foc cremava força a la cua i els flancs han quedat aturats en una zona de camps. Està ja ESTABILITZAT i hi continuen treballant amb un helicòpter i 12 dotacions terrestres.

Justament, avui, hi havia 30 comarques catalanes amb el nivell 2 del Pla Alfa activat per alt risc d’incendis, el que implica més de 200 municipis.

PUBLICITAT