Ferrari Land obre les portes, amb l’accelerador més ràpid d’Europa

Ferrari Land

PUBLICITAT

Ferrari Land ha obert les seves portes després de només dos anys de construcció. El nou parc d’atraccions, adjacent a Port Aventura, compta amb 11 atraccions, la més destacada d’entre elles, Red Force, l’accelerador vertical més ràpid d’Europa. És una muntanya russa de 112 metres d’alçada i que assoleix els 180km/h en només 5 segons. Les altres inclouen un simulador de cotxes de Fórmula 1 i el Ferrari Experience.

El parc ha suposat una inversió de 100 milions d’euros i hi han treballat 550 persones de 50 empreses diferents. A més, s’espera que creï 400 llocs de treball nous. Fernando Aldecoa, director General de Port Aventura explica que Ferrari Land encaixa dins la seva estratègia d’expansió i persegueix dos objectius: captar nous públics i atreure fins a 5 milions de visitants.
L’accelerador Red Force ha estat la major atracció del parc el dia de la inauguració, quan ja s’ha posat en marxa, i uns quants afortunats han pogut provar. Com el presentador de televisió Arturo Valls i l’actriu Elena Furiase. També el pilot de Fórmula 1, Marc Gené, ha pogut estrenar-lo i ha assegurat la seva semblança amb conduir un cotxe de carreres.
El parc ja està inaugurat i s’hi pot accedir comprant una entrada doble, de Port Aventura més Ferrari Land amb un cost de 60 euros.

PUBLICITAT