El Festival Sota la Palmera arriba a la 7ª edició destacant el paper creatiu de la dona

PUBLICITAT

De l’1 de juliol al 5 d’agost més de 40 propostes ompliran d’oferta cultural l’espai Jove La Palmera amb la 7ª edició del Festival Sota La Palmera que comptarà amb caps de cartell com Gertrudis, David Carabén i Paula Valls, entre altres.

Al llarg de 5 setmanes el festival promou l’oferta cultural de carrer aprofitant el temps estival a l’aire lliure i de forma gratuïta al pati de l’antiga Facultat de Lletres, a la Plaça Imperial. Enguany s’ha treballat per destacar especialment i posar en valor les produccions creatives de les dones, tal com explica Salva Miranda, de Vòrtex Produccions, que col·labora en l’assessorament del programa des de fa cinc anys.

La conselleria de Joventut destaca que l’espai compta cada cop amb més públic jove a qui va dirigit. De fet, més de 4 mil persones han format part en les últimes edicions d’aquest festival que potencia el valor creatiu dels joves de la ciutat i la mostra, l’intercanvi i l’experimentació de diversos llenguatges creatius. Entre la quarantena d’activitats, 26 espectacles musicals, 4 activitats formatives i altres 10 de cooperació.

*Podreu escoltar entrevista al respecte aquesta setmana al nostre magazine Plaça Corsini

PUBLICITAT