Filomena enfarina de neu la província de Tarragona

El temporal Filomena ha enfarinat de neu el territori català deixant en el seu pas fotografies envejables sobretot a la província de Tarragona.

PUBLICITAT

Actualització 18:00: Operaris treballant a la T730 d’El Molar a la Figera (Priorat)

Actualització 17:00: Puig Cavaller i Gandesa. (Terra Alta). Joan Pellicer

Actualització 16:00 : Nevada al Perelló (Baix Ebre). Albert Farnós.

Actualització 15:00

Paco Moya:

Salva Molina: El Monestir de Santa Maria de Poblet

Al Baix Camp on més s’ha notat la seva incidència ha sigut en municipis com Vilaplana, sobretot en el pla de La Mussara, i Prades on els valors s’han registrat fins a les 14 del migdia en 32 l/m2.

En la zona del refugi de la Mussara s’han acomulat gruixos d’entre els 15 i els 20 cm on l’estació meteorològica no ha enregistrat encara la precipitació en forma de neu.

A Prades també s’ha deixat veure una gran nevada a causa del temporal que va caure en tota la nit de divendres i on s’han acumulat gruixos de 15 cm.

De fet, un mateix cas ha sigut a Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant que també s’han llevat com la neu predominava per tots els carrers del municipi.

A altres punts del territori on s’ha notat més el gruix de neu, ha sigut a Siurana on carrers, camins de muntanya i orriols desapareixien i sublevaven per cotes i cotes de neu.

A la Terra Alta també s’han llevat amb importants quantitat de neu a municipis com Guiamets, Tivissa, Ginestar, Móra d’Ebre o Gandesa.

SIURANA. Font: Jean Marc Segarra

Les previsions de les properes hores apunten que les nevades seguiran amb foça a les darreres hores i on a Tarragona actualment hi ha tres vies tallades. Es tracten de les vies C-44 entre Vadellós i Tivissa, la N-240 a Vimbodí i la TV-3022 al Perelló. Trànsit també ha prohibit la circulació de camions de més de 7’5 tones al llarg de la jornada d’avui.

PUBLICITAT