Finalitza el programa d’acceleració empresarial “Explorer 2024”

Aquest dimarts va tenir lloc la final de la XI edició del programa “Explorer”, impulsat pel Banc Santander i amb el patrocini de l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili. Durant aquest acte, el jurat va avaluar els projectes d’emprenedoria presentats a la convocatòria.

PUBLICITAT

La sala Green de Tarragona Impulsa va acollir la cloenda, presidida per la consellera de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan. En aquesta edició del programa han participat 9 iniciatives i econòmicament sostenibles de diferents sectors com salut i benestar, logística i mobilitat, arquitectura o ensenyament. D’entre tots ells sortirà el projecte guanyador de centre.

Al setembre se celebrarà la gala d’entrega de reconeixements als guanyadors dels diferents programes d’incubació i acceleració empresarial que es desenvolupem des de Tarragona: Explorer, TESS i TGN Start-up. Un jurat coordinat per Explorer ha avaluat també tots els projectes que han finalitzat el programa. Els 30 millors -valorats a nivell internacional- obtindran accés a una plataforma de crowdfunding.

Aquest any el programa s’ha dut a terme de forma híbrida, combinant el format online i el presencial. Va començar al mes de gener i va finalitzar el passat mes de maig. Durant aquest temps, els participants han experimentat l’emprenedoria com a opció professional.

A més, els professionals han tingut l’oportunitat de formar-se i adquirir habilitats emprenedores. També han pogut obtenir els coneixements necessaris per construir, validar la seva idea de negoci i que  contribueixi a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per a l’any 2030.

PUBLICITAT