Els Focs Artificials 2018 eviten solapar-se amb els Jocs Mediterranis

Tarragona tornarà a acollir aquest estiu el Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona del 4 al 7 de juliol arribant ja a la 28ª edició durant quatre dies i endarrerint-se per evitar solapar-se amb els Jocs Mediterranis.

PUBLICITAT

D’entre les 13 propostes rebudes enguany per participar, la comissió seleccionadora ha triat per formar-ne part la Pirotècnica Tomàs de Castelló, la Xaravia d’Ourense, la Poleggi d’Itàlia i Pirotècnica del Mediterráneo de València en aquest ordre d’actuació sorgit del sorteig realitzat aquest dimarts al matí. Novament el guanyador rebrà el premi acreditatiu ‘Venus Ciutat de Tarragona’ i s’encarregarà del Castell de Focs Artificials de les festes de Santa Tecla.

Com a novetat enguany s’hi realitzarà la 1ª Taula Rodona on s’abordaran les experiències organitzatives de festivals i concursos pirotècnics com el de Tarragona i la 2ª jornada formativa ‘Vora els Focs de Tarragona’. D’altra banda, l’Associació de Restaurants de la Part Alta de la ciutat tornarà a complementar els castells de focs amb oferta gastronòmica al Passeig de les Palmeres junt al Balcó del Mediterrani amb una nova edició de ‘Sopars sota els focs’ durant les 4 nits.

Per la seva banda, la imatge gràfica dissenyada pels tarragonins Manel Tarrés i Ferran Roch mostra de forma conceptual el ritme, cromatisme, originalitzat i emoció que caracteritzen l’esdeveniment.

PUBLICITAT