El Fòrum Smart debatrà sobre governança i inclusió a les Smart Cities

PUBLICITAT

Governança i inclusió són els dos temes principals que centraran la cinquena edició del Forum Smart. Una cita per reflexionar i parlar sobre l’aplicació de la perspectiva Smart en l’àmbit més social. Se celebrarà el proper 13 de juny a la tarda, al Teatre Magatzem.

Hi participaran tres experts. Quim Brugué, politòleg, Ricard Gomà, director de l’Institut d’Estudis Regionals i Fernando Pindado, comissionat de participació de l’Ajuntament de Barcelona. La consellera de Sostenibilitat i Cooperació, Ivana Martínez, ha explicat l’objectiu del Fòrum.

A més, també hi haurà espai per a la presentació de vuit experiències de governança intel·ligent, tant de Tarragona com de Barcelona o Saragossa. Finalment, hi haurà un networking entre els presents per tal de generar noves sinèrgies.

El director del Fòrum Smart, Jordi Collado, explica que la proposta d’enguany del Fòrum encaixa amb el camí escollit per Tarragona en el món de les ciutats intel·ligents.

La inscripció és gratuïta i es pot fer a través de la web http://www.tarragonasmart.cat/mediterranean-city/forum-smart-2017

PUBLICITAT