El gallec Pedro Nimo guanya la Marató de Tarragona

nimo

El campió d’Espanya de fa dos anys, Pedro Nimo, es va imposar ahir en la Marató de Tarragona. El corredor gallec, a més, ho va fer batent el rècord històric de la prova, amb un temps de 2 hores, 18 minuts i 12 segons, uns 9 minuts menys que el millor temps aconseguit mai a la ciutat.

Nimo va obtenir el triomf en una jornada freda, amb mal temps i amb un recorregut més dur que en anteriors edicions.

En segona posició va entrar Roger Roca, amb un temps de 2 hores, 28 minuts i 56 segons. El podi el va completar el tarragoní Pedro Ortega, que va completar els 42 quilòmetres en 2 hores, 35 minuts i 54 segons.

En categoria femenina la més ràpida va ser Maria Garcia, que es va imposar per 23 segons a Gemma Ann.

La prova de 30 quilòmetres se la va endur Enrique Fernández després d’un frec a frec amb Miguel Ferrer. En els 30 femenins, victòria per Alba Meda per davant de Laura Esther Ríos.

Finalment, en els 10 quilòmetres, Camilo Santiago i Mariola Slusarcyk van ser els guanyadors.