Gimnàstica, bàsquet, vòlei i natació en un nou cap de setmana ple d’esport d’elit a Tarragona

Tarragona es torna a omplir d’esport aquest cap de setmana amb diverses competicions que tindran lloc tant en instal·lacions esportives municipals com a l’espai públic de la ciutat. És el cas de la Copa del Món de Gimnàstica Estètica de Grup, el Circuit 3×3 Pro de bàsquet, el Campionat de Catalunya Vòlei Tour i el Campionat de Catalunya de Natació Infantil.

Foto: Federació Catalana de Gimnàstica
PUBLICITAT

Les diferents competicions internacionals de gimnàstica estètica de grup han començat aquest dijous al matí al Palau d’Esports Catalunya i aquest dissabte al migdia s’iniciarà la copa del món, que s’allargarà fins al migdia de l’endemà diumenge. Es tracta d’una important cita esportiva que converteix Tarragona en l’epicentre mundial de la gimnàstica estètica de grup i que reuneix més de 860 esportistes i més d’una vintena de delegacions d’Europa, Àsia i Amèrica. La competició preveu atreure uns 2.000 espectadors i bona part dels esportistes, cos tècnic, personal d’organització i familiars s’allotgen en diferents establiments turístics del centre de la ciutat amb una mitjana de quatre pernoctacions. 

També aquest dissabte arriba a Tarragona la primera parada del Circuit 3X3 Pro que convertirà la plaça Corsini amb una gran pista de bàsquet. El campionat es disputarà entre les 9h i les 13h i entre les 17h i 23h; i comptarà amb la participació d’equips sèniors professionals de Catalunya, però també de la resta de l’Estat, així com europeus i internacionals. 

Dissabte i diumenge la platja de l’Arrabassada serà l’escenari del Campionat de Catalunya Vòlei Tour, el circuit català de vòlei platja per excel·lència que comptarà amb desenes d’esportistes d’alt nivell. Al voltant de les 9h de dissabte començarà la fase prèvia. Les finals es disputaran diumenge a les 18h (masculina) i a les 19h (femenina).

Finalment, el campionat de Catalunya infantil d’estiu de natació, que es va iniciar dimecres, arriba a la seva fase final aquest dissabte a la piscina Sylvia Fontana de l’anella. L’esdeveniment compta amb la participació de 600 nedadors i nedadores. En l’últim dia de la competició, les proves es duran a terme entre les 9.30h i les 12h i entre les 17h i les 18.30h.

PUBLICITAT