Gorka Pérez, la primera aposta del Nàstic per refer l’eix defensiu

Gorka Pérez és nou jugador del Nàstic de Tarragona. Signa un contracte per una temporada i és la segona incorporació que arriba al club en aquest mercat d’estiu. És la primera peça que reforça l’eix de la defensa, zona en la qual és clau encertar després de les sortides de Trigueros i Nacho, els dos indiscutibles la passada campanya.

PUBLICITAT

Gorka Pérez va jugar la passada temporada al Lugo, com Víctor Narro. En un mal any del conjunt gallec, Pérez va quallar una temporada irregular malgrat jugar 28 partitsm gairebé tots com a titular. En canvi, el defensa de 29 anys hi arribava de dos anys de gran rendiment a Badajoz i al Numancia, convertint-se en un central consolidat a la tercera categoria nacional. De fet, Gorka va jugar a Segona Divisió anteriorment amb el Logroñés, després d’aconseguir l’ascens. El de Vizcaya va jugar també tres anys al filial l’Athletic.

El central arriba amb la intenció de guanyar-se la titularitat en un eix defensiu que partirà de zero, competint amb Unai Dufur i amb, com a mínim, un altre central que arribarà els propers dies. Gorka Pérez s’ha mostrat amb ganes d’arrencar aquesta nova etapa.

Compte enrere per l’inici d’una pretemporada que arrencarà el 15 de juliol, en poc més d’una setmana. Seran dies moguts als despatxos de la Budallera amb la intenció d’arribar al tret de sortida dels entrenaments amb la plantilla tant definida com sigui possible, com va passar fa un any. Pendents les renovacions de Concha i Gorostidi, diverses arribades i algunes sortides de jugadors amb poc protagonisme la temporada anterior.

PUBLICITAT