Gorostidi fa esclatar un Nou Estadi il·lusionat

El Nàstic de Tarragona ha guanyat al Barça Atlètic (1-0) el vespre d’aquest diumenge i ha sumat la segona victòria a casa de la temporada. Un gol de Gorostidi al temps afegit, al minut 91, va fer embogir un Nou Estadi lliurat a un equip que il·lusiona i engresca. Els grana sumen 7 punts de 9 possibles i són líders del grup 1 de Primera Federació igualats amb la Ponferradina.

Tan sols són tres jornades, però el Nàstic de Dani Vidal és un equip fet. Té molt clar al que juga, els futbolistes ho saben i ho executen amb una fe cega. Confiança en un model que els està funcionant i una capacitat de sacrifici majúscula.

Primera meitat de desgast, amb l’habitual pressió alta davant un equip que no té cap mena de complex per prendre riscos i que va ser capaç de superar-la en diverses accions, malgrat que sense acabar de trencar mai a un Nàstic molt ben cosit, també en l’emergència. Primera meitat de batalla tàctica i de poques ocasions, i tímides.

El duel va canviar a la represa. Fermín López va ser expulsat per doble targeta groga i el Barça Atlètic va jugar amb un menys quasi tot el segon temps. El Nàstic va agafar el rol que li tocava, proposar amb la porteria rival en ment. Ho va intentar de moltes maneres, però el poc encert i un gran exercici de resistència dels blaugranes – amb un gran Marc Vidal a la porteria – impedien el gol.

Fins al minut 91. Una pilota morta a la frontal de l’àrea la va enganxar Gorostidi sense deixar-la caure per anotar un gran gol i fer esclatar l’afició grana. Un inici de temporada immillorable per un Nàstic que ja pensa en el pròxim partit: diumenge a les 12h a Teruel.