Gran victòria a domicili del TGN per marxar amb bones sensacions a Nadal

El TGN Bàsquet va superar aquest dissabte a l’Hospitalet a domicili ( 44-61) en un gran partit de les liles. Aquest duel ha estat el darrer de les tarragonines aquest any 2022, que no ha pogut acabar de millor manera, sumant la sisena victòria de la temporada.

L’inici de partit va ser molt igualat, amb poca fiabilitat defensiva per part de cap dels dos conjunts, però sí encertats en atac. Al segon temps les locals van ser capaçes d’agafar un avantatge de nou punts, però les tarragonines van retallar distàncies per arribar només dos punts per sota al descans, 34-32.

I la segona meitat va ser sublim pel TGN. Les jugadores van exhibir uns minuts brillants a nivell defensiu i amb un parcial de 6 a 16 van agafar un avantatge important. El nivell no va baixar, i les liles només van permetre que l’Hospitalet anotés 10 punts en els dos darrers quarts.

Marc Rovirosa, tècnic del TGN Bàsquet, va mostrar-se molt satisfet amb el rendiment de les seves jugadores i va llençar un missatge positiu de cara al futur immediat.

Victòria còmode de 17 punts de diferència abans de descansar ara unes setmanes per l’aturada de les festes de Nadal. El pròxim partit de l’equip serà ja al 2023. Concretament, el dissabte 14 de gener contra el Draft Gramanet A (18.00h) a domicili.