Granados celebra el pas endavant del Govern amb el projecte del ‘Hard Rock’

L’acord entre el govern d’ERC i el PSC pels pressupostos de la Generalitat posa ara la pilota a la teulada de Junts i els comuns, que decidiran si donen o no un suport que seria ja suficient per donar llum verda als comptes del govern per aquest 2024. El “sí” del PSC i el pacte amb ERC porta implícit un pas endavant pel projecte del ‘Hard Rock’ a Salou. És una situació que celebra l’alcalde de la capital de la Costa Daurada, Pere Granados.

PUBLICITAT

De fet, Granados considera que el “tema queda tancat” amb aquest acord de pressupostos i les darreres declaracions del president de la Generalitat, Pere Aragonès, afirmant que tramitaran el projecte d’acord amb la normativa urbanística. A més, ha destacat la confiança i agraïment amb Salvador Illa, primer secretari del PSC. Així ho afirmava en delcaracions al programa ‘Carrer Major’.

Granados defensa el Hard Rock com un projecte que “ajudarà a desestacionalitzar la temporada, proporcionant beneficis socials, laborals i econòmics a llarg termini per al municipi, el territori i el país.”

El batlle de Salou destaca que, al contrari que s’ha volgut explicar, “no s’ha sol·licitat mai finançament directe a la Generalitat pel Hard Rock”, sinó que es preveu que “el projecte contribueixi a l’economia i que permeti millorar les infraestructures existents”. Per tot plegat, ha deixat clar que espera que el Govern compleixi els seus compromisos i s’aprovi, el més aviat possible, el Pla Director Urbanístic que ha de permetre tirar endavant la proposta, que podria ser una realitat el 2027.

PUBLICITAT