680.000 euros d’inversió en polítiques de prevenció de violència masclista a Tarragona

El Departament d’Igualtat i Feminismes ha destinat 680.000 euros en projectes i accions de prevenció per les violències masclistes a la demarcació de Tarragona. D’aquests, 261.000 han estat al Camp de Tarragona, segons ha informat el Departament. Aquest finançament prové d’un nou programa de subvencions dotat amb 7,3 MEUR per promoure les polítiques de prevenció de les violències masclistes en l’àmbit municipal i comarcal, i al qual s’han presentat més de 200 municipis en aquesta primera edició.

PUBLICITAT

“La millor política contra les violències masclistes és la que s’avança i evita que es produeixin, i aquesta política s’ha de fer a cada poble i a cada ciutat”, ha indicat la consellera Tània Verge. La titular d’Igualtat i Feminismes també ha assegurat que “aquest és l’esperit del primer Pla Nacional de Prevenció de les Violències Masclistes” que s’està desplegant. El pla conté 222 mesures i suposa una inversió de 43 MEUR a nivell català, amb un focus molt important en la prevenció comunitària.

Verge ho ha apuntat en una visita a la Conca de Barberà, on ha visitat dos projectes de prevenció de violències masclistes.

PUBLICITAT