Imageen, l’App de realitat augmentada de Tàrraco, premiada a Madrid

imageen

PUBLICITAT

El projecte Imageen RelivingTarraco ha estat guardonat per l’Ajuntament de Madrid com una de les millors aplicacions per promoure la història, amb la perspectiva d’aplicar-lo a la capital espanyola.

Es tracta del concurs “Madrid Appetece“, que ha seleccionat les tres millors apps, de centenars de presentades. Han estat guanyadors de la categoria d’aplicacions que podrien adaptar-se a Madrid i malgrat que no hi ha un compromís en ferm, sí que hi ha perspectiva de crear Reliving – Madrid. Hem parlat amb Victor de Vega, Cofundador de IMAGEEN.

Es tracta d’una aplicació impulsada per la fundació Tarragona Smart Mediterranean City i que ja ha tingut més de 165.000 descàrregues en prop d’un any i mig.
D’altra banda, Imageen també ha estat seleccionada per participar en el programa d’acceleració Start Up Madrid 10, premis a la innovació. Un programa en què quasi una 30 de grans empreses donen suport a iniciatives a més petita escala. Durarà cinc mesos, durant els quals podran adquirir les competències per fer créixer la proposta, d’una banda, millorant l’oferta tarragonina i exportant Imageen a Madrid.

PUBLICITAT