Inseguretat a Tarragona per un possible Brexit sense acord

El Brexit crea un ambient de por a Tarragona. La temor a un Brexit dur i forçat ha creat una preocupació i una certa inseguretat al comerç tarragoní per un una possible sortida sense acords el proper 31 d’octubre. Les empreses de la zona que estan arrelades al Regne Unit han de preparar els seus plans per aguantar i evitar una afectació més gran del possible. 

PUBLICITAT

La inquietud i aquesta opció del Brexit dur, cada vegada més factible, han fet que la Cambra de Comerç ja hagi preparat unes jornades per guiar als empresaris i que la Comissió Empresarial de Tarragona ja hagi obert també un servei d’assessorament pels negocis tarragonins. 

El Regne Unit és el cinquè soci comercial de Tarragona i la capital de provincia compta amb més de 200 empreses que exporten els seus productes al mercat britànic. A més a més, el turisme també haurà d’afrontar una nova era després de la fallida de Thomas Cook i de l’impacte que un Brexit dur pugui tenir. Els britànics són després del turisme nacional i dels francesos els tercers que més visiten Tarragona cada any.  

PUBLICITAT