Jordi Sendra presenta la seva candidatura acompanyat de la plana major de Junts

Jordi Sendra ha celebrat aquest dissabte l’acte de presentació de la seva candidatura per Junts a les eleccions municipals a Tarragona. Nombroses personalitats polítiques del partit s’han acostat fins al Teatret del Serrallo per donar suport a la candidatura del tarragoní:  el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull; la presidenta del partit, Laura Borràs; i, fins i tot, l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, hi ha participiat telemàticament.

Foto: ACN
PUBLICITAT

L’acte ha anat molt més enllà de Tarragona. Turull ha aprofitat per criticar l’acostament del Govern cap als socialistes per aconseguir suports per aprovar els pressupostos de la Generalitat. En el seu discurs, ha lamentat que els republicans “prioritzin poc el país” per arribar a un acord “com sigui”.

Per la seva part, la presidenta del partit, Laura Borràs, ha afirmat que les mobilitzacions contra la cimera hispano-francesa demostren que el procés per assolir la independència “no s’ha acabat”. En el seu discurs, s’ha referit a una pròxima Tarragona “rica i plena amb Sendra al capdavant”.

Borràs també ha defensat que la formació treballa per les mateixes causes a Catalunya i a Madrid i ha insinuat que no se n’hauran “d’amagar” com altres partits.

PUBLICITAT