La Jove porta el 3de9f a Sant Cugat del Vallès

La Colla Jove Xiquets de Tarragona ha fet una de les millors diades de la temporada, aquest dissabte a Sant Cugat del Vallès. A la plaça d’Octavià, en la Diada castellera de la ciutat vallesana, hi han actuat els Gausacs, els Minyons i els del Cós del Bou, que han sortit a plaça descarregant el 3de9f, un castell més que treballat.

PUBLICITAT

També han aconseguit descarregar un 5de8 a la segona ronda, i el seu segon 4de8a de la temporada a la tercera. Els tarragonins han completat la Diada amb un pde7f. Per la seva part, els Castellers de Sant Cugat han fet el 3de8, el 4de8 i el 5de7, després d’un intent desmuntat de 2de8f. I els Minyons de Terrassa han descarregat el 3de9f, el 2de8f i el 4de8.

L’activitat castellera continua aquest diumenge. A les 12 h del migdia, a la Riera de Gaià, hi participaran els Xiquets de Tarragona. Al Catllar a les 19 h de la tarda, hi seran els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, que vénen de la Pineda havent fet un 2de7, un 3de7, un 4de7 i un pde5. I a les 20 h del vespre, els Xiquets del Serrallo actuaran a les festes del barri de Maria Cristina.

Foto: Twitter @JoveDeTarragona

PUBLICITAT