La Jove fa una de les seves millors actuacions a Vilanova

La Colla Jove va ser la gran protagonista aquest dissabte de la diada de Festa Major de Vilanova. Els liles van fer la tercera millor actuació de la seva història. Van descarregar un 9 de 8; un 4 de 9 amb folre, un 5 de 9 amb folre i un pilar de 8 amb folre i manilles. Aleix Bordas, cap de la colla, es mostrava molt satisfet.

PUBLICITAT

De la seva banda, els Castellers de Vilafranca van culminar la torre de 9, un 4 de 9 amb folre i agulla, i un 3 de 10 amb folre i manilles que no van poder descarregar. Els Verds van fer també un intent de pilar de 8 amb folre i manilles que van desmuntat abans d’aixecar, un fet que no es produïa des de feia 20 anys. Finalment els amfitrions, els Bordegassos, van descarregar 3 castells: un 3 de 8; un 4 de 8; i un 2 de 7.

Aquest diumenge la Jove torna a actuar. Serà a Vilallonga del Camp, juntament amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls, a partir de les 7 de la tarda.

Una hora abans, a les 6, els Xiquets de Tarragona actúen a Constantí amb els nois de la Torre. Els de la camisa ratllada van ser dissabte a Vila-seca, on van carregar el 4 de 8, i descarregar el 3 de 8 i el 2 de 7.

PUBLICITAT