Junts defensa la necessitat de la platja per a gossos

Junts per Catalunya a Tarragona ha defensat aquest dissabte la necessitat que la ciutat disposi d’un espai en, com a mínim, alguna de les platges, habilitat per a gossos. És una de les grans reclamacions de la ciutadania tarragonina des de fa mesos i el candidat de la formació, Jordi Sendra, ha assegurat que volen una platja per a gossos aquest estiu i que “no hi ha excusa perquè no n’hi hagi”.

PUBLICITAT

Actualment, l’accés a les platges és lliure des del 16 d’octubre al 31 de març. Des de la formació aposten per ampliar-lo a tot l’any, exceptuant espais amb fauna salvatge. I, sobre això, garanteixen que en cas d’arribar a Govern es tractarà amb costes per habilitar algun espai per a les mascotes. De fet, Sendra assegura que li agradaria que “poguessin integrar-se en tots els espais de platja que no incloguin aquesta fauna específica”.

Davant la possibilitat de perdre alguna bandera blava si s’aprova aquest espai per a mascotes, Sendra defensa que les platges s’embruten molt més per l’acció humana en moments concrets de l’any que el que la podrien embrutar les mascotes.

D’altra banda, aposten per una taula de benestar animal per tractar la temàtica dels gats ferals (gats de carrer) i que inclogui campanyes de conscienciació i responsabilitat per a la ciutadania sobre la necessitat que les mascotes estiguin registrades i “xipades”. Sendra també proposa ampliar la Protectora d’Animals de Tarragona davant la creixent demanda, així com el Centre de Recollida i Acollida d’Animals adjacent a la Protectora, millorant així les condicions dels animals i els respectius treballadors d’aquestes entitats.

PUBLICITAT