Junts posa la Tabacalera com a “mostra del desordre en el govern els últims anys”

Junts per Catalunya a Tarragona ha explicat aquest diumenge que vol fer una aposta definitiva per donar-li vida a la Tabacalera. El candidat Jordi Sendra ha assegurat que “l’edifici és una mostra clara del desori que ha regnat en els diferents governs de la ciutat en els darrers 20 anys”, per la incapacitat de donar-li un ús.

PUBLICITAT

A partir d’aquí, Sendra deixa clar que vol ser “un alcalde que lideri fent pactes de ciutat, oferint pactes a la resta de forces polítiques i en aquest sentit, la Tabacalera és un dels edificis que requerirà d’un pacte per donar-li un ús definitiu”. 

Una de les propostes prioritàries de la formació per a la Tabacalera és la de dur a terme un concurs internacional d’idees i que hi hagi un hub tecnològic i de recerca que pugui posar en valor el talent i la capacitat formadora que asseguren té la ciutat a través de la Univesitat (URV) i les escoles i instituts de formació professional (FP). Per aconseguir-ho, Sendra referma la necessitat de la col·laboració público-privada, perquè són conscients que “l’Ajuntament no ho podrà pagar tot”, i afirma que ell mateix agafarà la maleta per “anar a buscar inversions per a la Tabacalera”.

PUBLICITAT