Jutgen un home per intentar matar la seva parella el 2022 a Tarragona

L’Audiència de Tarragona jutja aquest dimecres un home acusat d’intentar matar la seva parella el 2 de juliol de 2022 a Tarragona. En la vista, la víctima ha declarat que li havia demanat el divorci i que l’acusat no ho acceptava. En la seva declaració, la dona ha explicat que la va despertar amb un cop de puny i que tenia un ganivet a la mà, amb el qual la volia matar. També ha dit que va continuar colpejant-la i que va acabar amb la cara ensangonada.

Foto: ACN
PUBLICITAT

Fiscalia demana deu anys de presó per un delicte d’homicidi en grau de temptativa i dos anys més per un delicte continuat d’amenaces. També reclama una indemnització de 14.250 euros de responsabilitat civil. La defensa del processat, que serà l’últim a declarar, sol·licita l’absolució.

Per la seva banda, l’advocat de la víctima demana disset anys de presó, deu per un delicte d’homicidi en grau de temptativa, cinc per un delicte de lesions i dos més per amenaces. Alhora, reclama una indemnització de 23.250 euros i una ordre d’allunyament per un període de deu anys, així com deu anys més de llibertat vigilada.

En el judici han declarat diversos testimonis, entre ells veïns de la víctima i l’investigat i agents dels Mossos d’Esquadra que van participar en la seva detenció. El processat es troba en presó preventiva des del 4 de juliol de 2022.

PUBLICITAT