La 19a edició del Torneig Casteller de Futbol escalfa motors

La dinovena edició del Torneig Casteller de Futbol Sala s’acosta i ja té els grups definits. L’organització ha celebrat el sorteig aquest dissabte al migdia, al Pati del Pou de l’Ajuntament de Tarragona. L’acte ha comptat amb la presència dels dos capitans de l’equip Genuine del Nàstic.

PUBLICITAT

Després d’haver d’ajornar-lo tres anys consecutius a causa de la pandèmia, els Xiquets de Tarragona, colla organitzadora d’aquesta edició, veu com, d’aquí a menys d’un mes, gairebé una cinquantena de colles es reuniran a Tarragona durant un cap de setmana per disputar la competició.

Aquesta dinovena edició es jugarà l’11 i 12 de març a les instal·lacions de l’Anella Mediterrània. La competició esportiva té inscrites 48 colles procedents de diversos punts del territori català, amb un total d’uns 1.500 inscrits. Més enllà dels guanyadors, destaca en el torneig el premi a la millor afició. Ramón Serra, organitzador del torneig, destaca la importància de l’agermanament del món casteller que es produeix a partir d’activitats com aquesta.

L’última edició del torneig se la va adjudicar la Colla Vella dels Xiquets de Valls. La final, disputada a Berga el 24 de febrer de 2019, va enfrontar els de la camisa rosada davant els Minyons de Terrassa. El resultat va ser 3 a 0. D’altra banda, els Castellers de la Sagrada Família rebien el premi a la millor afició.

PUBLICITAT