La 4a edició de la Fira ÀPAT Tarragona tindrà lloc el cap de setmana del 13 i el 14 d’abril al Palau Firal i de Congressos de la ciutat. Després de l’èxit de les anteriors tres edicions a la capital de la província, i avalada per vuit fires d’èxit a Barcelona, la proposta es repeteix a Tarragona per acostar-hi quantitat i varietat de productes agroalimentaris catalans.
Els productors i elaboradors del territori tindran l’oportunitat de presentar els seus productes i novetats durant dos dies, tant a professionals del sector com a consumidors finals. Així doncs, el perfil dels visitants d’aquesta fira va més enllà d’aquells ciutadans curiosos i interessats en els productes de proximitat, s’hi troben propietaris de botigues, restaurants, hotels, vinoteques i distribuïdors.
L’ÀPAT ofereix l’oportunitat de gaudir de molts sabors tradicionals de Catalunya, amb tastos, exhibicions, tallers i col·laboracions. S’hi uneixen quantitat de sectors: carns, conserves, peix, embotits, làctics, dolços, fruites i hortalisses, menjars preparats, productes de fleca i pastes, espècies, olis i vinagres; a més de begudes com vins i caves, altres begudes alcohòliques i aigües minerals i altres begudes analcohòliques.