La 5a edició del ‘Rail Day’ que tindrà lloc al Port ja té més de 175 assistents confirmats

El proper dijous 18 d’abril el Tinglado 1 del Moll de Costa serà escenari de la cinquena edició del Rail Day que aquest any se celebra sota el lema “Rail Ferroutage Unveiled. Trucks on tracks” enfocat al desplegament de les autopistes ferroviàries. Per aquesta edició ja està definit el programa que comptarà amb tres panells temàtics i la participació d’influents ponents internacionals.

PUBLICITAT

En un primer bloc es comptarà amb dues ponències centrades en el mercat ferroviari de mercaderies a Espanya i el rol, actual i futur, del Corredor del Mediterrani en el tràfic de mercaderies. En el segon bloc es tractarà la infraestructura ferroviària, entrant directament en el tema central d’aquesta edició del Rail Day, les autopistes ferroviàries.Aquest segon bloc acabarà amb una taula rodona i un debat obert.

Finalment, el tercer bloc, posarà el focus en la visió dels usuaris, en un format igual a l’anterior bloc, amb dues ponències i una taula rodona i debat obert. La primera de les ponències tractarà com la Unió Europea legislarà la transició cap al transport intermodal de mercaderies, i la segona i última ponència d’aquest Rail Day abordarà el sector del gran consum a l’escenari intermodal.

La jornada ja supera les 175 persones inscrites. La trobada sobre ferrocarril i intermodalitat obrirà les portes amb el registre dels assistents a partir de les 8:30 h i començarà, oficialment, a les 9h de la mà del president del Port Tarragona, Saül Garreta.

PUBLICITAT