La Corsini acollirà un dinar d’aprofitament amb aliments “espigolats”

La ciutat de Tarragona ha estat escollida per acollir enguany el Dinar d’Aprofitament que es realitza en el marc d’una campanya de la Generalitat per treballar per l’aprofitament alimentari i contra el malbaratament. Tindrà lloc aquest dissabte al migdia a la Plaça Corsini.

PUBLICITAT

Dins d’aquesta campanya alimentària s’hi inclouen quantitat de projectes diferents amb la mateixa finalitat. Per exemple, la “Marató Jo Espigolo”, que arriba a la seva 3ª edició enguany fent una crida a la població a ‘espigolar’ – collir fruites i verdures que aparentment no es podrien aprofitar per donar una segona vida -.

L’acció es du a terme en un mateix dia a diferents punts de Catalunya i està liderada per la ‘Fundació Espigoladors’. Un dels impulsors i responsable de les operacions al Camp de Tarragona, Daniel Martínez, explica que aquest dijous han dut a terme una espigolada al territori destinada al dinar que tindrà lloc dissabte.

Aquests 400 àpats gratuïts que se serviran a la Corsini es duran a terme per un centenar de voluntaris, amb la participació del Banc dels Aliments.

PUBLICITAT