La CUP insta al govern a regular la massificació de terrasses

La CUP insta al govern municipal que tracti la problemàtica de la massificació de terrases en l’espai públic a la ciutat de Tarragona.

Processed with VSCO with 6 preset
PUBLICITAT

La formació anticapitalista creu que moltes zones de la ciutat no són de fàcil accés pels vianants perquè hi ha hagut una gran ocupació d’empreses del sector de la restauració del sector privat que ocupen la via pública. Concretament les zones més afectades són la Part Alta de la ciutat com la Plaça del fòrum o la Plaça de l’ajuntament i un dels emplaçaments més afectats els darrers mesos ha sigut la Plaça Corsini que veu com poc a poc molts establiments ocupen part de la zona reservada a l’àmbit públic.

La separació que demana la formació és que hi hagi una separació mínima d’1,5 metres entre la zona transitada i les terrasses, el lliure ús del mobiliari urbà a més de minimitzar les molèsties dels veïns al vespre amb la recollida de brossa i concretament del vidre.

En la propera setmana s’espera una reunió entre la CUP i el govern municipal en què es proposarà la regulació per fer front a la alta quantitat de terrasses.

PUBLICITAT