La demarcació de Tarragona comptarà amb 167 punts de venda de petards per Sant Joan

La nit d’aquest diumenge se celebra la revetlla de Sant Joan com cada 23 de juny. El compte enrere està activat i arribem als dies forts de venda de petards. Com és habitual, les darreres hores prèvies a la festa són el moment quan gran part de ciutadania opta per anar a adquirir els seus focs. A la demarcació de Tarragona s’han autoritzat enguany 167 punts de venda diferents, entre locals i casetes habilitades expressament per aquesta campanya.

PUBLICITAT

Concretament, s’han col·locat 117 casetes mòbils que se sumen a 50 locas. Tarragona és la segona demarcació de Catalunya amb més punts de venda, tan sols superada per Barcelona, que compta amb 1.561 llocs. En total, a Catalunya s’han autoritzat 1.992 punts. A Girona la xifra és gairebé idèntica a la de Tarragona, amb 166, mentre que a Lleida no arriben al centenar els punts autoritzats.

El procediment per a l’autorització de punts de venda exigeix ​​l’emissió d’un informe per part de l’Àrea d’Indústria de la Delegació del Govern a Catalunya i la Intervenció d’Armes i Explosius de la Guàrdia Civil, així com la posterior autorització per part de la Unitat d’Autoritzacions Administratives.

PUBLICITAT