La Diputació de Tarragona convoca una nova i renovada edició dels Premis Emprèn

La Diputació de Tarragona convoca una nova i renovada edició dels “Premis Emprèn” de foment de l’emprenedoria, que enguany arriben a la seva 12a edició. Aquest 2024 els Premis Emprèn eliminen les categories i es podran atorgar fins a un màxim de 10 guardons, amb una dotació total de 40.000 euros (4.000 euros per premi). Les sol·licituds per optar-hi es podran presentar fins al proper 5 d’agost de 2024.

PUBLICITAT

El concurs s’adreça a persones físiques, emprenedores del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès que tinguin seu social a la demarcació de Tarragona i que posin en marxa un projecte empresarial en aquest àmbit territorial. S’hi pot participar de forma individual o col·lectiva, i cada persona o equip hi pot participar amb una sola proposta.

Amb aquests premis, la Diputació de Tarragona vol seguir fomentant l’esperit emprenedor i contribuir a l’aparició de noves iniciatives amb generació d’ocupació de qualitat i retenció del talent existent al territori. Entre els criteris que es valoraran a l’hora de seleccionar els projectes guanyadors hi trobem, per exemple, la viabilitat de les propostes, la capacitat de creació de llocs de treball, el grau d’innovació, la responsabilitat social, la igualtat i reducció de la bretxa de gènere o la retenció de talent al territori, entre altres aspectes.

Les sol·licituds es podran realitzar properament a través de la Guia de Serveis de la Diputació de Tarragona. També es poden presentar de forma presencial a les oficines d’assistència en matèria de registre de la Diputació a Tarragona i Tortosa.

PUBLICITAT