Una nova edició dels plans d’ocupació oferirà 50 llocs de treball a la província

La Diputació de Tarragona, en col·laboració amb els deu Consells Comarcals de la demarcació, impulsa, un any més, els Plans d’Ocupació Comarcals que oferiran 50 llocs de treball a persones del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. L’objectiu d’aquests plans és afavorir la inserció al mercat laboral de persones en situació d’atur i, alhora, condicionar entorns naturals i urbans a les deu comarques de la demarcació. En total, la Diputació destinarà enguany 1.460.000 euros a la realització d’aquests plans, gairebé el doble de la xifra de l’any passat quan s’hi van destinar prop de 742.000 euros.

PUBLICITAT

Enguany s’ha doblat la durada del contracte. D’aquesta manera les persones seleccionades disposaran d’un lloc de treball durant 12 mesos. En concret, se seleccionaran 5 persones per a cada comarca (una responsable i quatre peons) amb l’objectiu que desenvolupin tasques de millora d’entorns naturals i urbans, preferentment a municipis de menys de 5.000 habitants. Per això, se’ls proporcionarà formació complementària dirigida a millorar les seves condicions personals i professionals que també els servirà en un futur en la seva posterior inserció al mercat laboral. Les inscripcions a aquestes ofertes de feina ja es poden realitzar a través de l’Oficina de Treball de la Generalitat que s’indiqui a cada oferta publicada a la pàgina web de la Diputació i estaran obertes fins al 19 de març.

Les persones aspirants a aquest procés de selecció hauran d’estar inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat com a demandants d’ocupació i no han d’estar ocupades. A més, no haver estat contractades per un pla similar de la Diputació durant 6 mesos o més en els últims dos anys. Podeu consultar tota la informació relativa als Plans d’Ocupació Comarcals i accedir a l’enllaç de la inscripció des del web de la Diputació.

Els Plans d’Ocupació Comarcals formen part del Pla de Foment de l’Ocupació de la Diputació que, des del 2013, s’ha consolidat com una eina per a la creació d’ocupació mitjançant projectes ocupacionals distribuïts pel territori. La Diputació té com un dels seus objectius definir i coliderar la creació i el desenvolupament de l’ecosistema de la Catalunya Sud i col·laborar amb l’activitat econòmica local per impulsar polítiques actives de foment d

PUBLICITAT