La Festa de la Rosa reuneix uns 500 veïns en suport a Viñuales

El PSC de Tarragona va celebrar aquest dissabte la Primera Festa de la Rosa a la ciutat, concretament a la Plaça del Camp de Tarragona del barri de Torreforta. S’hi van apropar unes 500 persones al llarg de la jornada per mostrar el seu recolzament al candidat a l’alcaldia pels socialistes, Rubén Viñuales, qui va ser-hi present durant tota la celebració.

PUBLICITAT

L’esdeveniment va arrencar a primera hora del matí i va comptar amb inflables i animació per als més petits. Al migdia va actuar el grup de música “Retales” i, posteriorment, es va servir una fideuada popular.

Viñuales va voler dirigir-se als assistents i va recalcar que “el PSC és el partit que estima tota Tarragona” que no volen “tarragonins i tarragonines de primera i de segona, sinó que tothom tingui els mateixos drets i pugui gaudir dels mateixos serveis”, en tots els barris i punts de la ciutat.

El candidat socialista va assgeurar que “Tarragona no està bé” i que “la ciutat ha anat a pitjor els darrers anys”. Malgrat que considera que té el potencial per estar molt millor, i va demanar a tothom “il·lusió per Tarragona” i “creure-hi”. 

En aquest sentit, el candidat pel PSC no va voler perdre l’oportunitat de referir-se a alguns dels problemes que, segons ell, pateix la ciutat: com la neteja, on va anunciar més control per part de l’Ajuntament si arriba a ser alcalde, o el manteniment de l’espai públic, que seria una de les seves prioritats al govern municipal.

Aquesta va ser la primera Festa de la Rosa a Tarragona, un esdeveniment que el PSC organitza a nivell de tota Catalunya anualment a la Pineda de Gavà. Viñuales i el partit van qualificar com un èxit l’acte.

PUBLICITAT