La fira ‘Litterarum’ de Móra d’Ebre tanca una edició de rècord 

La fira d’espectacles literaris Litterarum de Móra d’Ebre ha tancat aquest diumenge la setzena edició amb més de 4.000 participants. Es tracta d’una xifra rècord, també pel que fa a les vendes registrades la vintena fira del llibre ebrenc, que s’han incrementat un 15% respecte l’any passat. Enguany l’organització s’ha marcat com a objectiu atreure el públic jove i adolescent amb iniciatives com la primera trobada de joves lectors de les Terres de l’Ebre.

Foto: ACN
PUBLICITAT

Segons la directora del certamen, Gemma Sastre, l’aposta per acostar la literatura al jovent se seguirà reforçant de cara al futur. Pel que fa al vessant professional, una cinquantena de programadors i tècnics de cultura han participat en aquesta edició que s’ha allargat quatre dies.

La plaça de Dalt de Móra d’Ebre s’ha convertit un any més en l’epicentre de Litterarum, que enguany ha posat especial èmfasi en el públic jove i adolescent. Una de les principals novetats ha estat la primera trobada de joves lectors de les Terres de l’Ebre, una activitat que es reforçarà de cara a pròximes edicions. L’organització també ha valorat molt positivament el segon maridatge literari, que ha exhaurit les 200 entrades al Castell de Móra d’Ebre.

Coincidint amb la setzena edició de Litterarum s’ha commemorat la vintena fira del llibre ebrenc, que també ha batut rècord de vendes. Així, els llibreters calculen que s’han comprat un 15% més de llibres en comparació a l’any passat, el que es tradueix en més de 900 exemplars de literatura amb segell ebrenc.

PUBLICITAT