La Fundació Mémora i el Col·legi d’Infermeres de Tarragona signen un acord per potenciar l’acompanyament emocional

La Fundació Mémora i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) han signat un conveni de col·laboració que té com a objectiu millorar l’acompanyament tant de pacients com del personal sanitari durant el procés final de vida. En concret, i a través d’aquest acord, les dues entitats treballaran conjuntament en la realització de projectes de formació per a les infermeres i infermers centrats en l’acompanyament durant l’etapa final de la vida; i s’oferirà suport emocional per a les persones que transiten per aquests moments delicats.

PUBLICITAT

Aquest acord tindrà una duració de dos anys. Segons destaca Lluïsa Brull, presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, “és fonamental que les infermeres i infermers puguin acompanyar adequadament aquelles persones que estan patint un procés de final de vida, l’expertesa aportada per Mémora serà de gran utilitat per les nostres col·legiades”.

Els col·legiats podran accedir a accions formatives presencials i online, les quals es presentaran a partir de sessions programades i a través dels especialistes qualificats en un àmbit tan delicat i complex com és el procés final de la vida. A més, les infermeres i infermers que ho desitgin podran accedir al programa de suport emocional gratuït de la Fundació Mémora que es posarà a la seva disposició a través de diversos canals.

PUBLICITAT