La Generalitat té prevista la construcció d’un punt d’aigua de prevenció d’incendis a la zona del Mas dels Arcs de Tarragona

El pla de prevenció d’incendis forestals de la Generalitat al territori tarragoní, encara pendent de signatura per part del conseller (malgrat que ja funciona a efectes executius), inclou la construcció d’un nou punt d’aigua per abastir vehicles d’emergències en terme de la ciutat de Tarragona, concretament a la zona del Mas dels Arcs, en un terreny propietat de l’Ajuntament.

PUBLICITAT

El tràmit urbanístic ja està iniciat. El cost de la construcció aniria a càrrec de la Generalitat si s’acaba aprovant definitivament el projecte, que està a l’espera de la llicència de l’ajuntament per poder tirar endavant el pressupost. Carlos Miranda, Cap de la Secció de Boscos i Recursos Forestals dels Serveis Territorials a Tarragona, apunta, en declaracions al programa “Carrer Major”, que la idea és que, una vegada es posés en funcionament, fos el consistori tarragoní qui s’encarregués del manteniment.

Miranda apunta que també estan pendents de tancar algun serrell més en l’operació, ja que la bassa s’alimentaria de les canonades d’EMATSA, i l’empresa municipal hauria d’autoritzar la connexió.

Entrevista a ‘Carrer Major’ amb Carlos Miranda, cap de secció de Boscos i Recursos Forestals

PUBLICITAT