La Guàrdia Urbana de Tarragona denuncia una dona per cometre sis robatoris en instal·lacions esportives

La Guàrdia urbana de Tarragona ha denunciat una dona de 23 anys a la qual atribueix sis delictes de robatori amb força -un dels quals en grau de temptativa- i un presumpte delicte d’estafa lleu ocorreguts a les instal·lacions esportives municipals de Campclar. Els serveis municipals havien denunciat que aquest abril s’havien produït diferents robatoris en els vestuaris de grups d’esportistes estrangers, provinents de Kenya i Suïssa, que aquests dies han realitzat estades esportives a la ciutat. Segons les denúncies presentades, entre els objectes robats hi havia 500 euros en metàl·lic, una targeta de crèdit i dos auriculars sense fils.

PUBLICITAT

Els agents van constatar que els delictes es cometien sempre el mateix dia de la setmana i en la mateixa franja horària. També es va comprovar que una targeta de crèdit robada havia estat utilitzada aquell mateixa dia en una màquina de venda automàtica del complex i que el dia de l’últim robatori una persona havia estat vista en un vestuari amb actitud sospitosa. Amb tot, els agents van poder identificar i, posteriorment, imputar la presumpta autora dels fets, que ajudava un altre grup que també practica esport de manera regular a les mateixes instal·lacions municipals.

Segons la investigació, la presumpta autora dels robatoris coneixia els horaris i les rutines dels esportistes i s’aprofitava que tenia accés a la zona reservada als esportistes per forçar la porta tancada dels vestuaris destinats als grups.

PUBLICITAT