La manca de personal porta els treballadors de Correus de la província a fer vaga del 15 al 21 de juny

La secció sindical de CGT Correus a Tarragona ha decidit convocar vaga amb aturades parcials durant set dies, des del dia 15 al 21 de juny, a tots els centres de treball de Correus de la província de Tarragona. Expliquen que les aturades afectaran a tots els centres de treball, a tots els torns i es realitzaran durant les dues últimes hores del torn de matí, les dues primeres hores del torn de tarda i les dues últimes hores del torn de nit.

PUBLICITAT

Des del sindicat defensen aquesta vaga per denunciar la falta de personal que asseguren pateixen des de fa temps, durant tot l’any, però que s’accentua en època estival perquè gran part de la plantilla marxa de vacances i “no es cobreixen aquestes vacants”. Consideren que és una situació insostenible, constant i caòtica a l’estiu, que suposa un volum de feina insuportable. Aquest panorama s’acostuma a repetir en períodes de campanyes electorals.

Ruben Masmano, delegat sindical de la CGT a Correus i secretari d’organització, deixa clar en declaracions a ‘Carrer Major’ que aquesta situació ve de lluny, de retallades en personal que es donen des de fa, com a mínim, deu anys.

Finalment, també denuncien que Correus no ha actualitzat el pagament del quilometratge al personal que aporta vehicle propi, pagant el quilòmetre a 7 cèntims per sota del preu mínim establert legalment. Exigeixen que es posi solució a totes aquestes situacions. Per això convoquen també una concentració el darrer dia, el 21 de juny, a la porta de l’oficina de Correus de la plaça Corsini de Tarragona.

Entrevista amb Ruben Masmano, delegat sindical de la CGT a Correus, al programa ‘Carrer Major’

PUBLICITAT