“La Mida del Temps”, l’homenatge al mític Eduard Boada

La Mida del Temps, el documental sobre el mític Eduard Boada, ja ha estat estrenat a Tarragona. David Aymerich, director de l’homenatge, així és com prefereix etiquetar La Mida del Temps, no va dubtar ni un segon en formar-hi part del projecte. 

Foto: Rubén Langa
PUBLICITAT

La idea original és de Javier Barón i la Mireia Pallejà que ja tenien molta feina feta abans de contactar amb Aymerich. De fet, en el guió original, el documental estava pensat per durar uns 4 minuts. Finalment, amb David Aymerich al capdavant de la producció, l’homenatge ha acabat amb una durada de 25 minuts. 

L’Eduard Boada i la seva família han estat compromesos i pacients en aquesta tediosa feina de l’enregistrament. Tediosa per aquelles persones que no són actors i han de repetir escenes.

Can Boada seguirà als cors de molts tarragonins i tarragonines, així com al cor del director d’aquest documental que explica què és per ell Can Boada.

La Mida del Temps ja ha estat estrenada amb ple absolut a l’Antiga Audiència. L’Eduard Boada no desapareixerà de l’escena mediàtica tarragonina, i és que, el proper dissabte 21 de setembre, serà l’encarregat del pregó de les festes de Santa Tecla 2019.

PUBLICITAT