La nova Associació Cucafera de Tarragona es presenta al públic

La Cucafera de Tarragona es converteix en una nova associació i es presentarà al públic aquest dissabte 9 de setembre. Ho farà al Refugi 1 del Moll de Costa a les 12h. Així, la Cucafera inicia una nova etapa amb una gestió independent, malgrat que no deixarà d’estar vinculada a l’AVV del Barri del Port, qui fins ara ha estat qui s’ha fet càrrec de la peça.

PUBLICITAT

La nova junta aprofitarà la presència de la Cucafereta a l’exposició ‘Santa Tecla Petita aquarel·lada’, disponible al mateix Refugi 1, per presentar també el cartell i els detalls de #LaCucaferaBaixa 2023. L’acte comptarà amb la presència d’Arlet Adserà i Max Busom, la princesa i cavaller d’enguany, així com Iván Puente, membre de l’entitat i dissenyador del cartell i del nou got reutilitzable de #LaCucaFesta.

L’entitat ha decidit enguany editar el got, que es podrà adquirir el mateix dissabte, i estarà també disponible a la Botiga de les Festes, al Lloro de la Negrita i la mateixa nit de la revtella a la Plaça dels Carros, per 1 euro.

D’altra banda, durant la Despertada de la Cucafera, el primer acte i sortida de l’any, l’entitat ja va estrenar la nova samarreta que l’entitat utilitzarà com a equipació informal un cop estreni nova vestimenta oficial de cara a l’any vinent, un dels nous objectius, així com la restauració de la peça gran i petita, tan aviat com sigui possible.

PUBLICITAT