La pirotècnia lleonesa ‘Pibierzo’ brilla en el seu debut al Concurs de Focs de Tarragona

La nit d’aquest dijous Tarragona va viure la segona jornada del 32è Concurs de Focs Artificials Ciutat de Tarragona. Va ser el torn de la pirotècnia Pibierzo, de Villaverde de la Abadía. Els lleonesos s’estrenaven al concurs tarragoní, tot i això l’actuació va ser més que positiva, tenyint de llum i color el cel de la ciutat durant els quinze minuts que va durar l’espectacle.

PUBLICITAT

La platja del Miracle es va tornar a omplir de públic, molts fins i tot van optar per sopar-hi. També es van anar copant de gent els punts habituals de la Part Alta des d’on s’observen els focs: les escales de la Diputació i tot el passeig de Sant Antoni, així com la zona superior de l’amfiteatre i el parc de les granotes, tocant a la rotonda entre Rambla Vella i Via Augusta.

La companyia va decidir fer una important aposta per les palmeres i els colors vius, predominant el vermell, el verd i el lila. Tot i ser la primera vegada que passen per Tarragona, la pirotècnia lleonesa comptava amb un palmarès molt ampli. Han estat en diverses edicions del Concurs de Mascletaes de les Festes de la Magdalena a Castelló de la Plana i són habituals del concurs internacional de pirotècnies de Valladolid i de la mostra internacional que es fa a Burgos, entre d’altres esdeveniments.

Aquesta nit de divendres serà el torn de la primera companyia estrangera d’aquesta edició. Es tracta de la italiana Poleggi, de Canepina, qui ja va guanyar el concurs el 2018. El certamen tancarà dissabte amb la francesa la Ciels en Fete.

PUBLICITAT